Truca'ns ara

ET TRUQUEM DE FRANC

Envia'ns les teves dades i contactarem amb tu tan aviat com sigui possible:

CLINICUM SEGUROS, S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

Ens agradaria que ens donis el teu consentiment per a:

TRIA LA TEVA ASSEGURANÇA DE SALUT

Posem a disposició dels nostres assegurats els millors especialistes i innovem constantment en noves cobertures per oferir-vos el millor servei:

CLÍNICUM PREMIUM CLÍNICUM FAMILY CLÍNICUM EASY
Visites de medicina general y pediatria
Urgències ambulatòries
Visites especialistes
Proves diagnòstiques
Tractaments
Hospitalizacions
Escola d'Educació Maternal
Medicina Natural
Reproducció assistida
Reemborsament en ginecologia i pediatria
Cobertura Dental

PER QUÈ CONFIAR EN CLÍNICUM?

Per 12 raons: és una assegurança vitalici; no hi ha increments per malaltia; hi ha estabilitat de primes; amb trams d´edat amplis; amb màximes avantatges econòmiques; total flexibilitat en la contractació; podràs visitar-te al nostre Centre mèdic; gaudiràs del nostre Club Clínicum; podràs escollir entre un ampli quadre mèdic; la nostra atenció és personalitzada; gestions simples i properes; i som una asseguradora amb trajectòria consolidada.

Pòlissa vitalícia.Només tu pots cancel·lar el contracte

Pòlissa vitalícia

Només tu pots cancel·lar el contracte

Trajectòria consolidada.Més de 70 anys protegint els nostres assegurats

Trajectòria consolidada

Més de 70 anys protegint els nostres assegurats

Tracte personalitzat.Cada client és un més dins la nostra família

Tracte personalitzat

Cada client és un més dins la nostra família

Clients satisfets.86% de clients satisfets ens encoratgen a continuar

Clients satisfets

86% de clients satisfets ens encoratgen a continuar

TESTIMONIALS

La quarta generació de clients satisfets, ens anima a seguir creixent i a buscar cada dia noves formes per millorar la qualitat de vida dels nostres assegurats. Ells mateixos t'ho expliquen:

“La quarta generació de clients satisfets, ens anima a seguir creixent i a buscar cada dia noves formes per millorar la qualitat de vida dels nostres assegurats. Ells mateixos t'ho expliquen: és emocionant sentir-se tan acompanyada. Ho recordaré tota la vida”.

“Vaig patir un ictus quan estava embarassada de vuit mesos. Gràcies a la meva assegurança mèdica, avui puc presentar-vos el Gael”.

“El meu besnet, la meva neta i la meva filla tenen la mateixa assegurança mèdica que jo: Clínicum. Saber que Clínicum és sensible a les particularitats de cadascú, inspira confiança. A més, garanteixen des del primer dia i per escrit que mai et donaran de baixa, ni per edat ni per despesa sanitària”.

CLUB CLÍNICUM AMB DESCOMPTES PREFERENTS

Els nostres assegurats es poden beneficiar gratuïtament del Club Clínicum, un servei complementari a l´assegurança d´assistència mèdica i directament relacionada amb la salut que permet accedir, amb descomptes preferents, a la nostra guia de serveis concertats com, entre d´altres:

Servicios

Centres auditius

Cirugia estètica

Cirurgia refractiva oftalmològica

Dermatologia estètica

Òptica

Trasplantament capil·lar

Servicios

Ortopèdia

Osteopatia

Quiropòdia

Quiropràctica

Reflexoteràpia

Medicina estètica

Serveis d´assistència a gent gran i dependents

Servicios

Centres termals i balnearis

Quiromassatge

Ioga i tai-txi

Fitness salut

Dietètica i nutrició

Revisions esportives

Unitat antiestrès

Servicios

Anàlisis genètiques

Conservació de les cèl·lules mare del cordó umbilical

Test genètic per a la detecció precoç del sexe fetal

Reproducció assistida i infertilitat

Sexologia

Certificats mèdics

Parafarmàcia

CENTRES MÈDICS

Amb la teva assegurança de salut podràs accedir a qualsevol dels nostres centres mèdics de referència. Entre ells, comptem amb:

Clinicum
Delfos
Hospital Viamed Monegal
Clínica Girona
Clínica Perpetuo Socorro
Hospital Universitari Dexeus
Tres Torres Barcelona
Clínica Bofill
Clínica Nostra Senyora del Remei
Clínica Corachan
Hospital de Nens
Clínica Sagrada Família
Teknon
Hospitales HM Vallés
Creu Blanca

PREGUNTES FREQÜENTS

L'assegurança de salut de Clínicum et facilita l'accés a facultatius i centres mèdics, per realitzar visites, proves diagnòstiques, tractaments i hospitalització mèdica o quirúrgica (en funció del producte que contractis).

Tindràs una targeta magnètica personalitzada amb la qual podràs accedir als metges i centres concertats en el quadre mèdic de Clínicum.

És el temps que ha de passar des que contractes l'assegurança de salut fins que pots utilitzar els serveis. Les visites mèdiques i les exploracions simples (anàlisi, RX, ecografia, etc.) no tenen carència. En cas d'urgència vital i/o accident, també estaràs cobert de forma immediata. I, si provens d'una altra companyia, s'eliminaran els períodes de carència.

Les cobertures dependran del producte que escullis: visites mèdiques de medicina primària i especialistes, mitjans de diagnòstic, tractaments mèdics, hospitalització i cirurgia en el nostre quadre mèdic concertat, i assistència mèdica en viatge.

És el llistat de facultatius, centres mèdics, laboratoris, hospitals, clíniques, etc. que tenim concertats i en els quals, per tant, t'atendran com assegurat de Clínicum.

Només alguns productes permeten escollir metges no concertats, i exclusivament en les especialitats de ginecologia i pediatria.

Segons quin producte triïs, tindràs cobertures com acupuntura, homeopatia, quiromassatge, reflexologia i mesoteràpia de el dolor.

Amb caràcter general, els tractaments que tinguin una finalitat estètica i les malalties anteriors a la contractació de l'assegurança. Cada modalitat d'assegurança de salut té les seves exclusions i limitacions, de les quals t’informarem oportunament.

Determinats tractaments o exploracions necessiten autorització prèvia per part de Clínicum. Per sol·licitar-la, només has d'enviar-nos la petició d'un facultatiu de el quadre mèdic concertat per email o mitjançant l'app.

Pots acudir a un dels centres mèdics concertats en cas d'urgència. També pots trucar al Servei d'Atenció Mèdica Telefònica, des d'on t'indicarem què pots fer.

El copagament és un import que es paga en funció de l'acte mèdic realitzat. A Clínicum tenim uns copagaments mínims, els més competitius de mercat, que estan agrupats per conceptes amplis i senzills. En cas d'ingrés hospitalari o intervenció quirúrgica no hi ha cap tipus de copagament. A Clínicum pots contractar qualsevol modalitat d'assegurança amb o sense copagament. Les pòlisses amb copagament tenen un important descompte en la prima, que pot arribar a ser del 30%.

El cost de l'assegurança dependrà de la modalitat que escullis i de la teva edat, ja que la prima es calcula per trams d'edat amplis (per exemple, de 0 a 25 anys, de 26 a 49 anys, etc.). Clínicum mai penalitza aquells assegurats que, per raons de salut, han fet un ús intensiu dels serveis de la pòlissa.

Les assegurances de salut tenen com a data de venciment el 31 de desembre de cada anualitat, encara que el pagament sigui mensual, trimestral o semestral. Si en algun moment vols oposar-te a la renovació del contracte, ho hauràs de fer amb un termini mínim d'un mes abans de la data de finalització.

A Clínicum la pòlissa és vitalícia. Et garantim per escrit, des del primer dia, que no et donarem de baixa per edat ni per la despesa sanitària. Només tu pots cancel·lar el contracte.